teisipäev, 6. aprill 2010

"Superbad-style"


Bart Got A Room (2009) - Brian Hecker

Kuna Hr. Martään magab ning viimased minutid olen kuutõbiselt arvutikuvarit imetlenud, siis otsustasin ka äsja vaadatud filmist väikse 'riivju' koostada. Eelnevalt leppisime juba toakaaslasega kokku, et kui ma vetsust värskelt tagasi naasen, on tal maiustamiseks pakkuda mõni hea 'muuvi', millega saaks esmaspäeva sinna samusesse saata..

Lisaks filmi originaalsele pealkirjale ning lühikesele kestvusele, on suudetud säästa ka kogu omapärasus ja üldplaaniline lihtsus. Noored näitlejad, random naljad ning kogu kontekst pani mind filmi keskel isegi veits muigama. Lühikesest filmilindist ei saagi palju välja venitada ning märkimisväärne on teose omanäolisus. Kõik, kes on siiani müüdud igasugustest virgin ja prom-night filmidest, siis korra võiks isegi pilgu peale heita.
Osades : Steven Kaplan, William H. Macy, Cheryl Hines, Alia Shawkat + palju kuumi beibesid.


Danny (S. Kaplan) on veits kohmetu ja nohiklik neitsi, kelle suurimaks sooviks on saata lõpuballil mõnda tõelist sekspommi. Paraku saab poiss igalt poolt ajuloputust ning valik ei osutugi nii kergekäeliseks. Kooli "popim" kutt, Bart, saab iga ihaldatud naise ning balli õhtuks on tal lausa enda ruum.. wau ! See ei lohuta meie sangarit mitte kuidagi ning vaene poiss panustab kõik tulevasele õhtule. Sekeldusi jagub ning ihaldusobjektina saame vaadelda tagumikke. Aga mis seal ikka.. Bart Got a Room !


Igasugused tiinekafilmid, mis on samasse patta, tüütavad juba algusminutitega. Ega antud filmgi ei suutnud mind millegi uuega üllatada, kuid suutis jääda truuks faktile, et iga pidu ei peagi k**pi saama!
Mega-spoiler ! Film oli piisavalt lootustandev, et mitte rikkuda head elamust 'ordinary happy endinguga', kuid siiski see juhtus. Ei saa öelda, et kahetsesin seda tundi ja ööhm.. 18 minutit? Sellest suurest lubatud maiustusest sai vähemalt ühe pisema killu rõõmu!

Hinnang : 5,5/10
+ one hot blonde !

1 kommentaar: